Mamagoló Brand

Mamagoló este o afacere de familie, ce dateaza din anul 2009 când am realizat că pe piata de nord-vest a tarii era o nevoie acută de slinguri, slinguri cu inele, ssc-uri, wrap-uri sau pouch-uri. Dincolo de nevoia de piata identificata am ales sa investesc timp si suflet in aceasta afacere deoarece eu cred că 95% din creşterea copilului trebuie să fie DRAGOSTE şi ataşament şi atenţie şi gingăşie şi îmbrăţişare şi sentimentul de siguranţă.

În vremurile trecute numărul adulţilor frustraţi, stresaţi şi cu diferite fobii era mult mai redus decât în zilele noastre şi, probabil, la baza întregritatii lor psihice si sufletesti le stă copilăria, dar mai ales de catre cine şi cum au fost crescuţi. Privind in trecut pe intreg mapamondul copilul stătea lângă mamă sau lângă bunică, în braţele, pe spatele, în poalele lor. În nici un caz nu isi petrecea cea mai mare parte a zilei cu un babysitter sau într-un cărucior tinant in manute un biberon cu lapte praf.

În trecut, mamele nu aveau optiunea de a-şi lăsa copiii acasă aşa că îi duceau cu ele (pe ele) peste tot: la camp, la pădure, sau oriunde mergeau la munca. Şi în zilele noastre mamele, bunicile sau surorile mai mari din diferite culture ale lumii procedează la fel. Nu pentru că aşa le dictează moda, ci pentru că aşa este natural şi firesc. Copilul trebuie să fie în permanent lângă mama lui în perioada de iniţiere spre lumea de afară, care este prea mare şi prea străină pentru el.

Port bebele Mamagoló oferă posibilitatea mamei de a-şi tine copilul aproape de inima sa în cel mai natural şi sigur mod posibil. Mai mult decât atât, în timp ce copilul se simte în siguranţă la pieptul mamei, cu ajutorul portbebe-ului Mamagolo mama va putea să participe la toate activităţile din viaţa de zi cu zi (cumpărături, curăţenie în casă, etc.), va putea sa meargă la plimbare chiar şi în drumeţii, sau să aibă grijă de ceilalţi copii (dacă e cazul). Altfel spus, sistemul de purtare Mamagolo ajută mama sau tatăl oricând au nevoie de ambele mâini pentru a face ceva.

Tot ce poartă inscripţia Mamagolo: pouchurile, slingurile fixe, slingurile elastice, ssc-urile şi păturicile Bal de puf, dar şi toate celelate lucruri sunt făcute cu mâna. Le croiesc, la tai, le desenez, le decupez manual şi cos la maşina de cusut fiecare detaliu, fiecare bucată de material şi fiecare inscripţie. La noi fiecare piesă se pregăteşte separat şi cu mare grijă si migala. De asemenea dispunem si de un catalog de articole pentru puiuţul tău, pregătit tot de noi cu multa atentie. Mai mult decât atât, dacă ai nevoie de ceva special, suntem aici la dispoziţia ta. Produsele Mamagolo sunt cadoul perfect pentru orice mamă sau viitoare mamă.

Pouchul Mamagoló este apreciat de mămici pentru că este practic şi comod, pătura personalizată este iubită pentru amintirile şi visele colectate în ea, slingul cu inele este renumit pentru siguranţa şi comoditatea pe care le conferă, iar slingul elastic pentru uşurinţa cu care se îmbracă. Ssc-ul va fi vedeta familiei pentru că poate fi folosit de intreaga familie, de la părinţi la bunici.

Pentru că lucrurile Mamagoló sunt făcute de oameni şi nu de maşini, probabil nu vor fi niciodată două produse identice, caracteristică ce le conferă un plus de personalitate. Nu putem şi nici nu ne dorim să egalăm produsele făcute pe alte continente, pe bandă rulantă, la o cantitate şi calitate de supermarket. Produsele Mamagolo sunt personalizate si pregătite in detaliu unul câte unul. Noi realizam fiecare port bebe Mamagoló şi fiecare păturică Bal de puf cu mare grijă, dragoste şi cu speranţa că îşi va îndeplini cel mai important rol: cel de a deveni indispensabil şi îndrăgit atât de mama cât şi de bebe.

Mamagoló: